Egy bicikli miatt verhették halálra a zalai férfit

Vágólapra másolva!
A rendőrség négy embert gyanúsít egy 48 éves bánokszentgyörgyi férfi bántalmazásával. A férfi belehalt sérüléseibe. Az elhunyt testére szerint egy bicikli miatt ölhették meg.
Vágólapra másolva!

Súlyos sérülései miatt a helyszínen életét vesztette egy bánokszentgyörgyi férfi, akit a gyanú szerint négyen bántalmaztak egy épület előtt - olvasható a rendőrség honlapján. A közlemény szerint csütörtökön este a mentők tettek bejelentést a 48 éves férfi bántalmazása miatt.

Nem sokkal a bejelentést követően a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogtak egy negyvenegy éves férfit és egy tizenhét éves fiút, akik mindketten bánokszentgyörgyi lakosok, valamint egy huszonkilenc éves borsfai és egy harmincegy éves szepetneki férfit, akik ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A gyanúsítottakat őrizetbe vették.

A szóvivő azt is mondta: a nyomozás érdekei miatt az előzményekről vagy az indítékról további adatokat egyelőre nem közölhet. A Zalai Hírlapnak az elhunyt testvére, Orsós Ferenc azt mondta: tudomása szerint egy kerékpár volt a gyilkosság oka. A lap online kiadásának azt mondta: a sógornője biciklijét állítólag ellopták a kocsma elől, a férje pedig nagyjából sejthette, kiknél kell keresnie.

A későbbi áldozat el is indult érte, majd később a testvére azt hallotta, hogy a házánál "elkezdték ütni, ő megpróbált elmenekülni, de utána mentek és tovább verték addig, míg meg nem halt".