A Fidesz szerint Gyurcsányt akarja majd államfőnek jelölni az MSZP

Vágólapra másolva!
Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerint az MSZP és a Demokratikus Koalíció titkos paktumot kötött, amely szerint a következő választásokon Gyurcsány Ferencet jelölnék államfőnek.
Vágólapra másolva!

A Fidesz szerint csak színjáték az MSZP és Gyurcsány híveinek szakítása, a nagyobbik kormánypárt szerint a "színfalak mögött már megköttetett a szövetség".

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szombati közleményében azt írta, hogy az MSZP és Gyurcsány titkos paktumot kötött, amely szerint a következő választásokon "az MSZP adja majd a miniszterelnök-jelöltet, Gyurcsányt pedig nyilvánvalóan köztársasági elnöknek akarják jelölni".

Az MSZP rövid közleményben reagált Selmeczi szavaira. Ebben az áll, hogy a fideszes politikus a párt szerint "inkább nézze tovább a Való Világ című műsort, közben mártogassa tejbe a kiflijét, mert ehhez van affinitása, viszont fogalma sincs, mi történik a valódi világban". Gyurcsány esetleges jelölését a közlemény "sületlenségnek", "felháborító hazugságnak", "agyrémnek minősülő összeesküvés-elméletnek" nevezi.