Bilincsben vittek el egy szabálytalankodó kerékpárost Mohácson

Vágólapra másolva!
Nem volt hajlandó igazolni magát, majd előállítás közben agresszíven viselkedett a rendőrökkel egy nő pénteken Mohácson, miután rendőrök figyelmeztették, hogy szabálytalan helyen kerékpározik.
Vágólapra másolva!

Kerékpáros forgalom elől elzárt területen, a gyalogosok között közlekedett kerékpárjával egy nő pénteken Mohácson. Amikor a rendőrök figyelmeztetni akarták, nem ismerte el a szabálysértés tényét - közölte a rendőrség a honlapján pénteken. A kerékpáros a rendőrök kérésére nem volt hajlandó igazolni magát, és ki akarta vonni magát az intézkedés alól, ezért a rendőrök megbilincselték és előállították. A rendőrség tájékoztatása szerint a nő az előállítás során agresszívan viselkedett, ellenállt, szitkozódott és üvöltött a rendőrökkel.

Az ügyben a közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése, személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése és jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség miatt indult szabálysértési eljárás.

A Bama.hu Baranya megye híreivel foglalkozó hírportál szemtanúkra hivatkozva azt írja, hogy a kerékpározó tanárnő, amikor meglátta a rendőröket leszállt a kerékpárról. Amikor rendőrök megállították a kerékpárját toló tanárnőt az telefonálni szeretett volna, de ezt a rendőrök megakadályozták. A szemtanúk azt mondták, túlzás volt a bilincselés, a járókelők megdöbbentek rajta - írja a Bama.hu.