Felgyújtották a pécsi Revízió mulatót

Vágólapra másolva!
Komoly károk keletkeztek a pécsi Revízió mulatóban, miután a szórakozóhelyen tűz ütött ki szerda hajnalban. A tűzoltók gyújtogatásra utaló nyomokat találtak. A hely üzemeltetője szerint négy benzineskanna volt a helyszínen.
Vágólapra másolva!

Szerda hajnalban tűz ütött ki a pécsi Revízió mulatóban - írja a Baranya megye híreivel foglalkozó Bama.hu hírportál. A kiérkező tűzoltók eloltották a tüzet, és gyújtogatásra utaló nyomokat találtak. Az esetről a tűzoltóság szóvivője azt mondta, hogy a szórakozóhelyen 15 négyzetméteren égett a berendezés, és a színpad is lángra kapott. A nagy hőtől és a tűztől komoly károk keletkeztek.

A hely üzemeltetője a Bama.hu-nak elmondta, hogy a helyszínen négy benzineskannát találtak, és valakik felfeszítették az épület raktárát is. A hírportál cikkében úgy fogalmazott, hogy a Revízió mulató szélsőjobboldali fiatalok kedvelt szórakozóhelye.

Később Gyimesi Gábor, pécsi jobbikos képviselő levelet írt a Bama.hu-nak, amelyben arra kérte az újság szerkesztőségét, hogy javítsák ki a szélsőjobboldali fiatalok kifejezést nemzeti érzelmű fiatalokra. Gyimesi szerint szándékos gyújtogatásra utal az is, hogy nem vittek el semmit a szórakozóhelyről.