Ezúttal aranyláncokat és gyűrűket próbált lopni "Repülős Gizi"

Vágólapra másolva!
Közel hétszázezer forint értékben akart arany ékszereket lopni a Repülős Gizi néven ismert idős miskolci nő. A lopást besurranásos módszerrel űző asszonyt most Kapuváron fogták el a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Ismét elfogták a Repülős Giziként elhíresült veterán besurranó tolvajt, de miután elismerte a terhére rótt lopást, szabadlábon védekezhet - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hétfőn a reggeli órákban Kapuváron figyeltek fel az asszonyra, aki több házba is bement, látogatása okáról pedig ellentmondó válaszokat adott.

Az egyik családi háznál egy polgárőr tartózkodott, aki értesítette a rendőröket. Az igazoltatáskor derült ki, hogy ismét Repülős Giziről van szó. A rendőrök az egyik közeli bokor alatt 700 ezer forint értékű aranyláncokkal és - gyűrűkkel teli ékszertartó ládát találtak - írja a Police.hu.

A 84 éves K. Sándorné Bodnár Gizella az 1950-es években vált ismert tolvajjá. A Repülős Gizi nevet azért kapta, mert gyakran közlekedett belföldi légi járatokkal. Legutóbb július 7-én fogták el. Eddig összesen 22 és fél évi fegyház-, illetve börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság.