Csepeli gyilkosságok: előzetesben a diósdi férfi feltételezett gyilkosa

Vágólapra másolva!
Előzetes letartóztatásba került az a férfi, akit a rendőrség kedden vett őrizetbe a csepeli gyilkosságokhoz kapcsolódóan. Azzal gyanúsítják, hogy  különös kegyetlenséggel megölt egy diósdi férfit.
Vágólapra másolva!

Elrendelte a Budai Központi Kerületi Bíróság annak a férfinak az előzetes letartóztatását, akit a Csepelen kihantolt holttestek ügyéhez kapcsolódó másik gyilkossági ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel gyanúsítanak - közölte a Fővárosi Bíróság pénteken. Ez a gyilkosság az egyik szál a csepeli erdőben már megtalált négy holttest ügyében zajló nyomozásban. A feltételezések szerint a most előzetesbe helyezett gyanúsított meggyilkolt és elásott egy diósdi férfit.

A bíróság indoklása szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábra kerülése esetén a hatóság elől megszökne, elrejtőzne, és tartani lehet attól is, hogy bizonyítási eszközöket semmisítene meg, vagy az ügyben érintetteket befolyásolná.

A csepeli gyilkosságokkal összefüggésben három ügyben nyomoz a Nemzeti Nyomozó Iroda. Az első egy rablás, amelynek három gyanúsítottja van, a második az augusztus 11-én kihantolt négy holttest ügye, a harmadik pedig egy diósdi férfi meggyilkolása, akinek a holttestét még nem találták meg..