Jelentkeztek a nagyszülők az Esztergomban elhagyott kislányért

eltűnt kislány keresi a szüleit
Vágólapra másolva!
Jelentkeztek a nagyszülők azért a hároméves kislányért, akit szerda este találtak az utcán Esztergomban. Az édesanyát még keresi a rendőrség. A hatóság szerint egy fiatal pár csöngetett be a házba segítségért, majd amíg a lakók telefonáltak a rendőrségre, otthagyták a kislányt.
Vágólapra másolva!

Azonosították azt a hároméves kislányt, akit szerdán este egy fiatal pár hagyott Esztergomban, a Temesvári utca egyik lakása előtt. Azt állították, hogy találták, de mire a lakó telefonért szaladt, hogy értesítse a rendőrséget, a fiatal pár eltűnt magára hagyva a gyermeket.

Mindeközben a kislány nagyszülei is keresték már a gyermeket, átnézték a környező játszótereket, strandokat - mondta kérdésünkre Léber Gabriella, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A nagyszülők egy háztartásban éltek lányukkal és unokájukkal. Hivatalos ügyeket intéztek szerdán és mire hazaértek már nem találták otthon lányukat és unokájukat.

Csütörtökön délelőtt az Esztergomi Rendőrkapitányságon a nagyszülők minden kétséget kizáróan igazolni tudták, hogy a három éves kislány az ő unokájuk. Az édesanyát még keresi a rendőrség. A hatóságnak tisztáznia kell azt is, ki és miért hagyta magára a hároméves gyermeket.