Lövések is dördültek a kerti kapun veszekedő szomszédok vitájában Adonyban

Vágólapra másolva!
Egyikük kerti kapuja miatt összeszólalkozott két szomszéd csütörtök este a Fejér megyei Adonyban, a vita hevében egyikük élettársa lövéseket is leadott egy riasztópisztolyból.
Vágólapra másolva!

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon egy Adonyban történt, szomszédok közötti veszekedés miatt, melynek során még riasztófegyverből leadott lövések is dördültek - közölte a rendőrség a honlapján.

Az Arany János utcában, ahol két szomszéd szólalkozott össze, elmondásuk alapján egy három éve tartó polgári peres vita áll a történtek hátterében.

A rendőrség közlése szerint az egyik szomszéd leszedte a másik utcafront felőli kiskapuját még a délelőtt folyamán, emiatt este szóváltás alakult ki közöttük. A vita odáig fajult a két férfi között, hogy azt megelégelve egyikük élettársa elővette engedéllyel tartott riasztófegyverét, majd abból két vaktöltényt kilőtt.

A lövés során sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett. A rendőrök a riasztófegyvert lefoglalták, és garázdaság miatt büntetőeljárást indítottak. A három érintett kihallgatása megkezdődött.