Késsel fenyegette meg Tiszabő polgármesterét egy munkás

Vágólapra másolva!
Beült a polgármester autójába, és egy nála lévő bicskával megfenyegette a város első emberét egy férfi Tiszabőn. A férfi azon dühödött fel, hogy az önkormányzat nem akarta kifizetni egynapi díját. Hivatalos személy elleni erőszak miatt őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

Késsel fenyegette meg Tiszabő polgármesterét egy közmunkaprogramban részt vevő férfi - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség. A harminchárom éves fiatalember azon háborodott fel, hogy az önkormányzat az egyik munkanapját nem akarta kifizetni. A rendőrség közlése szerint a férfi aznap, miután megszomjazott, elhagyta a számára munkavégzés céljából kijelölt területet, de ekkor jöttek az önkormányzat alkalmazottai ellenőrizni.

Mivel nem találták a helyszínen, így azt az üzenetet hagyták, hogy nem jár az adott napra a munkadíj. A felháborodott férfi bement a polgármesteri hivatalba, ott hangoskodott, kiabált, az alkalmazottakat megfenyegette, aztán az ott dolgozók felszólítására elhagyta az épületet, és visszament a munkavégzés helyszínére - írja a Police.hu. A férfi itt találkozott össze az autójában ülő polgármesterrel, akivel szóváltásba keveredett, majd a gépjárműben ülő férfi felé vágott a nála lévő bicskával - olvasható a rendőrség beszámolójában.

A tiszabői férfi ellen garázdaság és hivatalos személy elleni erőszak miatt indult eljárás. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.