Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mesterházy: Nem merült fel Gyurcsány kizárása az MSZP-ből

Vágólapra másolva!
Szerdán az MSZP minden tagja megerősítette, hogy a pártban kíván tovább politizálni, de ha valaki mégis szervezkedni kezdene, akkor annak következményei lesznek - mondta Mesterházy Attila a Tv2 Mokka című műsorában csütörtök reggel. Mesterházy szerint az ülésen nem került szóba Gyurcsány Ferenc esetleges kizárása.
Vágólapra másolva!

Tisztességtelennek tartaná Mesterházy Attila, ha valaki az MSZP sorain belülről tudatosan kezdene el szervezni egy másik pártot, és erről nem szólna neki - mondta a szocialista párt elnöke csütörtökön reggel a Tv2 Mokka című műsorában.

Az MSZP-frakció szerdán maratoni, kilencórás ülésen vitatta meg Gyurcsány Ferenc pártszavazási kezdeményezéseit, az ülésen Mesterházy Attila szerint szóba került a nemrég bejegyzett Demokrata Párt is, amelyet a korábbi miniszterelnök egy Facebook-bejegyezése szerint az MSZP számára foglaltak le.

Mesterházy szerint az MSZP ülésén egyöntetű volt az a vélemény, hogy beárnyékolja az MSZP segítésére létrehozott Demokrata Párt megalakítását az a tény, hogy az MSZP-ben senki sem tudott a dologról, leszámítva Gyurcsány Ferencet és platformját. Mesterházy szerint az ülésen mindenki ígéretet tett arra, hogy marad az MSZP-ben, ha pedig valaki mégis távozna, akkor annak következményei lesznek - mondta. Arra a kérdésre, hogy felmerült-e az ülésen Gyurcsány Ferenc kizárása, Mesterházy Attila határozott nemmel felelt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről