Előzetesben a dabasi tömegverekedés gyanúsítottai

Vágólapra másolva!
A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte szerdán azt a nyolc férfit, aki vasárnap tömegverekedésbe keveredett Dabason - közölte a Független Hírügynökség. Mindannyiukat csoportos garázdasággal gyanúsítják. Ketten közülük még 18 évesek sincsenek.
Vágólapra másolva!

Dabason vasárnap este egy kocsmában tört ki tömegverekedés. Három ember sérült meg könnyebben, köztük a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület egy tagja. Mindannyiukat kórházba vitték, ám miután kiderült, hogy nem súlyosak a sérüléseik, hazamehettek.

A támadókat három óra alatt azonosították és elfogták a rendőrök. Mindannyian férfiak: ketten még 18 évesek sincsenek, négyen húszas éveikben járnak, a két legidősebb pedig 36 és 41 éves. A támadók közül heten dabasiak. A verekedés után mindannyian hazamentek, de a rendőrök hamar a nyomukra akadtak. Ezután őrizetbe vették őket, az ügyészség pedig indítványozta előzetes letartóztatásukat.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a Független Hírügynökségnek elmondta: a Budakörnyéki Bíróság szerdán elrendelte mind a nyolc gyanúsított előzetes letartóztatását.