Az eddigi alpolgármestert jelöli Arnóth Sándor helyére a Fidesz

Autóbalesetben meghalt Arnóth Sándor (Fidesz) országgyűlési képviselő
Vágólapra másolva!
Bodó Sándort és Dombi Imrénét indítja a Fidesz-KDNP az Arnóth Sándor halála miatt megüresedett országgyűlési képviselői, illetve polgármesteri posztokra a júniusi időközi választáson.
Vágólapra másolva!

Bodó Sándort, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnökét indítja a Fidesz-KDNP a püspökladányi időközi országgyűlési képviselő-választáson, a polgármester-választáson pedig Dombi Imréné, eddigi alpolgármestert - jelentette be Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke hétfőn Debrecenben.

Arnóth Sándor március 16-i halála miatt időközi választást kell tartani a településen és a Hajdú-Bihar megyei 6. számú országgyűlési választókerületben. A szavazást június 5-én tartják majd.

Kósa Lajos hétfőn bejelentette azt is, hogy Sárrétudvariban május 8-án tartanak időközi polgármester-választást, melyen a Fidesz-KDNP közös jelöltje Kiss Tibor önkormányzati képviselő, a helyi iskola igazgatóhelyettese lesz. A települést eddig Bodó Sándor vezette.

Bodó a hétfői sajtótájékoztatón képviselőjelöltként a legfontosabb feladatának a munkahelyteremtést, a közmunkaprogramokba való bekapcsolódást és az intézményhálózat fejlesztését nevezte. Dombi Imréné pedig azt mondta, hogy Arnóth Sándor örökségét kívánja folytatni a képviselő-testület élén.