Orbán jobb fizetést ígér a rendőröknek

Vágólapra másolva!
Magyarország rendet és biztonságot akar - mondta a miniszterelnök a Hősök terén 1800, próbaidőre kinevezett tiszthelyettes rendőr ünnepélyes eskütétele után vasárnap.
Vágólapra másolva!

A miniszterelnök 1800, próbaidőre kinevezett tiszthelyettes rendőrnek vasárnap a Hősök terén azt mondta: az ország sokat vár tőlük, és becsületes, eredményes munkájukért ők is sokat várhatnak hazájuktól. Orbán Viktor a próbaidős tiszthelyetteseknek azt mondta, hogy a legnehezebb és legszebb időszakban kezdik meg hivatásukat, abban az évben, amikor Magyarország megújul.

"A hazának ma égető szüksége van önökre. Sokat is várunk önöktől. És a becsületes, eredményes munkáért önök is sokat várhatnak a hazájuktól. Most az önök szakmája is átalakul. Az átalakulás lezárultával az önök helyzete, erkölcsi, anyagi megbecsülése, életszínvonala jelentősen meghaladja majd a jelenlegit" - fogalmazott Orbán Viktor.

A kormányfő elmondta: új rendőrgenerációt indítanak útjára, és reméli, hogy munkájuk beépül "a most újjászülető, erős, gyarapodó, önbizalmát és önbecsülését visszanyerő Magyarország jövőjébe". Orbán Viktor végül köszönetet mondott a próbaidős tiszthelyettesek tanárainak és szüleinek, munkájukhoz pedig sok erőt, jó egészséget és Isten áldását kívánta.