Húszan támadták meg a rágózó fiatalokra rászóló férfit Miskolcon

Vágólapra másolva!
Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett egy férfi, akit fiatalok vertek meg Miskolcon. A férfit azután bántalmazták, hogy rászólt a fiatalokra, hogy ne rágózzanak a buszon.
Vágólapra másolva!

Rászólt a buszon mögötte ülő, hangosan rágózó kamaszokra egy 59 éves férfi Miskolcon és emiatt megverték a fiatalok - közölte a rendőrség a honlapján hétfőn. A férfi elmondása szerint a sokadik sercintés és hangos rágógumi-pukkantás után a fiatalokra szólt, hogy lehetőség szerint fejezzék be tevékenységüket.

A szóváltás után a 13 éves fiú rátámadt a férfira, aki a buszvezetőnél talált menedéket. Ezután a buszról leszálló fiatalok közelben lakó rokonaikat hívták segítségül, akik mintegy húszan meg is jelentek a buszmegállóban. A népes táborból hárman bántalmazták is az 59 éves férfit, aki nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszínen elfogtak és őrizetbe vettek három támadót: egy nőt és két férfit. Velük szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.