Felszámoltak egy szegedi kábítószerboltot

Vágólapra másolva!
Dílereket és kábítószer-fogyasztókat fogtak a rendőrök Csongrád megyében a napokban. Több mint 20 embert állítottak elő, közülük hármat őrizetbe is vettek. Egy szegedi lakásban árulták ketten a drogot, folyamatosan érkeztek a vásárlók.
Vágólapra másolva!

A nyomozók pénteken jelentek meg az egyik szegedi lakásban, mivel információt kaptak arról, hogy ott többen kábítószert vásárolnak. Meg is találták az ott lakó 20 éves fiatalt és két társát - egy 25 és egy 21 esztendős férfit - akik a gyanú szerint a drogot árulták. A rendőrök a délután és este folyamán még további 21 embert állítottak elő. Ők mind azért jöttek a lakáshoz, hogy kábítószert vegyenek. Közülük 19-ről kiderült, hogy fogyasztottak is valamilyen szert.

Az egyenruhások házkutatást tartottak a lakásban, ahol kábítószer-gyanús anyagok, és azok fogyasztásához és terjesztéséhez szükséges segédeszközök is előkerültek. A nyomozók ezeket mind lefoglalták. A három, kábítószer árusításával gyanúsított fiatalembert a rendőrség őrizetbe vette, a 19 fiatallal szemben pedig visszaélés kábítószerrel vétség gyanújával indult eljárás. Utóbbiak szabadlábon védekeznek - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.