A női részlegbe akart átszökni néhány rab a debreceni börtönben

Vágólapra másolva!
Egyes információk szerint cigarettát akartak kölcsönkérni, mások szerint nőt akartak szerezni maguknak azok a debreceni börtönben raboskodó férfiak, akik a hét elején vasráccsal felfeszítették zárkájukat, majd megpróbáltak átmenni a börtön női részlegébe - írja a szombati Blikk.
Vágólapra másolva!

Vascsővel feszítette föl zárkája rácsát néhány rab a debreceni börtönben a hét elején. A fogvatartottak a női részlegbe akartak átszökni - írja a szombati Blikk. A lap információ szerint nem egyértelmű, hogy a rabok miért akartak átmenni a női részlegbe, egyes információk szerint nőt akartak szerezni maguknak, mások szerint csak cigarettát akartak kérni a nőktől. A börtönőrök pillanatok alatt közbeavatkoztak, senki sem sérült meg.

A Blikk információi szerint az egyik olyan női cellába is megpróbáltak bejutni a férfi rabok, ahol S. Andrea, a berettyóújfalui férjgyilkosság gyanúsítottja raboskodik. 2009 februárjában a berettyóújfalui polgármester nevelt fiát, aki bírósági titkárként dolgozott a településen, megölték, majd a fürdőkádban felgyújtották. Erről itt olvashat bővebben.