Nem a hídról zuhant le az M7-esen megtalált autó

Vágólapra másolva!
Az autópályakezelő cég szerint a szombat reggeli hírekkel ellentétben nem az M7-es felett átívelő hídról zuhant az autópályára egy kocsi Kápolnásnyék közelében. Az autó két utasa megsérült, őket kórházba szállították.
Vágólapra másolva!

Az M7-es felett átvezető hídról az autópályára zuhant egy utánfutót húzó személyautó szombaton kora reggel - közölte az MTI, az Állami Autópályakezelő órákkal később azonban közleményt adott ki, amelyben helyesbítette ezt a hírt. A cég szerint az történt, hogy Kápolnásnyék térségében a pálya feletti hídon "egy utánfutót húzó személygépkocsi eddig ismeretlen okból elhagyta a pályát, és a szalagkorlát mögé kerülve - azt nem átszakítva - megpördült, és fejjel lefelé a híd lábának csapódott". A cég szerint tehát az autó nem zuhant le a hídról.

Az MTI szerint a balesetben az autót vezető 39 éves budapesti férfi könnyebben, utasa, egy 34 éves, ugyancsak fővárosi férfi pedig súlyosan megsérült. A mentők a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Kórházba vitték őket. A sérült járművet a tulajdonosa elszállíttatja.

Forrás: autopalya.hu