Még mindig nyomoznak a szilveszteri gázoló ügyében

Vágólapra másolva!
Még mindig nem tisztázódott, ki ült abban a kocsiban, amelyik szilveszterkor elgázolt egy zebrán átkelő gyalogost Budapesten. A rendőrség továbbra is nyomoz, jelenleg a tanúkat hallgatják ki, az áldozat velószínűleg teljesen felépül.
Vágólapra másolva!

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Közlekedésrendészeti Főosztálya nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt, jelenleg tanúkihallgatások vannak folyamatban" - közölte a szilveszteri gázolásról a BRFK az [origo]-val, további információval azonban nem szolgáltak a nyomozás érdekeire hivatkozva.

A balesetben megsérült 32 éves nő jelenleg otthonában rehabilitálódik, és várhatóan teljesen felépül Tóth Ferenc, a Péterfy Kórház Baleseti Központjának vezetője szerint.

Január 1-jén hajnalban egy kisteherautó a zebrán gázolta el a nőt a VII. kerületben, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott, a balesetet egy térfigyelő kamera rögzítette. A rendőrség január 3-án megtalálta a balesetet okozó furgont, a jármű tulajdonosát tanúként hallgatták ki, de a rendőrség szerint tisztázni kell, hogy ki vezette az autót a baleset idején.

A gázolásról készült felvétel