Magával is végezni akart az anyagyilkossággal gyanúsított szombathelyi férfi

Vágólapra másolva!
Egy fővárosi panzióban bujkált, majd elfogásakor öngyilkosságot kísérelt meg az a szombathelyi férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta az édesanyját. A férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, a halott édesanyjára a gyilkosság után egy héttel később találtak rá.
Vágólapra másolva!

Egy fővárosi panzióban fogták el a rendőrök azt a szombathelyi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy meggyilkolta az édesanyját. A 25 éves fiatalember már napok óta bujkált, a hét közepén elfogatóparancsot adott ki ellene a Vas Megyei Rendőrkapitányság. A gyanúsítottat egy XIV. kerületi panzióban találták meg, a férfi elfogásakor öngyilkosságot kísérelt meg, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba - írja közleményében a rendőrség.

A fiatalembert a Vas Megyei Rendőrkapitányság azzal gyanúsítja, hogy több késszúrással megölte az anyját. A gyilkosságra a szomszédok bejelentése nyomán derült fény, nekik lett gyanús, hogy a nő és a fia már napok óta nem ad életjelet magáról. A rendőrségi vizsgálat szerint a nőt még január 12-ére virradó éjjel gyilkolták meg, de a holttestre csak egy héttel később találtak rá. A kórházban lévő gyanúsítottal szemben az eljárást a Vas megyei Rendőr-főkapitányság folytatja le.