Ittas sofőrök buktak le Borsodban

Vágólapra másolva!
Borsodnádasdon egy ittas sofőrt egy nap alatt kétszer kaptak el a rendőrök, míg Ózdon a térfigyelő kamera felvétele buktatott le egy járművezetőt, aki indulás előtt meghúzta a borosüveget.
Vágólapra másolva!

Kétszer igazoltattak egy nap alatt egy ittas sofőrt Borsodnádasdon a rendőrök. Az egyenruhások arra lettek figyelmesek, hogy egy autó nem éppen az út vonalvezetését követve haladt, majd egy bekanyarodás után a járdára felszaladva állt meg. Egy hódmezővásárhelyi férfi vezette a járművet, akiről vérvétel nélkül is megállapítható volt az ittasság. A férfit előállították, és elvették a jogosítványát.

A férfi az esti órákban ismét autóba ült, és a település külterületén árokba csúszott a kocsijával. Az adategyeztetés után kiderült, hogy azzal a férfival van dolguk a rendőröknek, akiknek a vezetői engedélyét már délben bevonták. A férfinak így az ittas vezetés mellett engedély nélküli vezetésért is felelnie kell.

Ózdon egy térfigyelő kamera rögzítette amint egy férfi az autója csomagtartójából elővesz egy borosüveget, meghúzza, majd beül az autóba, és elhajt. A térfigyelőt kezelő rendőr értesítette a járőröket, akik a rendszám alapján a közelben intézkedés alá vonták a járművezetőt. A 60 éves férfi elismerte, ivott, mielőtt autóba ült. A férfi jogosítványát bevonták.