Megtalálták a szilveszterkor gázoló furgont a rendőrök

Vágólapra másolva!
Egy szemtanú segítségével megtalálták a rendőrök azt a furgont, mellyel szombaton hajnalban gázoltak el egy fiatal nőt Budapesten. A gázolást kamerák rögzítették, a rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást.
Vágólapra másolva!

Megtalálták a rendőrök hétfőn azt a furgont, amellyel szombaton hajnalban gázoltak el egy fiatal nőt a VII. kerületben, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében. A kisteherautó balra kanyarodás közben ütötte el a 32 éves nőt, aki a zebrán szeretett volna átkelni. Az életveszélyes állapotban lévő járókelőnek a sofőr nem segített, elhajtott. A balesetet egy térfigyelő kamera rögzítette.

A rendőrök egy szemtanú segítségével találták meg a VI. kerületben leállított kisteherautót. A rendőrség közleménye szerint a helyszíni szemle során olyan sérüléseket találtak a járművön, amelyek egyértelműen összefüggésbe hozhatóak a gázolással. A jármű használóját tanúként hallgatták ki, azt azonban tisztázni kell, hogy a baleset időpontjában ki vezette az autót szombaton hajnalban. Az ügyben segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást.

A gázolásról készült felvétel

A megtalált furgon