Nol: Meghosszabbították a volt MNV-vezér előzetesét

Vágólapra másolva!
A bíróság március elejéig meghosszabbította Tátrai Miklós, az MNV volt vezérigazgatójának előzetes letartóztatását - olvasható a Nol.hu-n.
Vágólapra másolva!

A bíróság március másodikáig meghosszabbította Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) volt vezérigazgatójának és Császy Zsolt, az MNV volt értékesítési igazgatójának előzetes letartóztatását a sukorói ingatlancsere ügyében - olvasható a Népszabadság honlapján a Nol.hu-n.

A honlap névtelenül jelentkező forrásra hivatkozik, aki szerint egy internetes oldalon megtalálhatóak Tátrai Miklós kihallgatásáról készült jegyzőkönyvek beszkennelt változatai. A bíróság most harmadjára hosszabbított, immár három hónapra. A büntetőeljárásról szóló törvény szerint ennek letelte után még két és fél évig tarthatják előzetesben a gyanúsítottakat - írja a Nol.hu.

A Nol.hu szerint az iratokból - melyeken Tátrain kívül minden egyes nevet olvashatatlanná tettek - megállapítható, hogy helytálló Tátrai ügyvédjének korábbi nyilatkozata, mely szerint az ügyészség nem állt elő új információval a kihallgatások során.

A két férfit szeptember 2-án tartóztatták le a sukorói telekcsere miatt, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének kísérlete miatt.