Délig marad az útlezárás az M1-esen Győrnél egy halálos baleset miatt

Vágólapra másolva!
Az M1-es autópályán az országhatár felé haladó oldalon teljes az útzár, Budapest felé pedig csak egy sávot használhatnak a közlekedők a Győrt elkerülő szakaszon. A két halálos áldozattal járó baleset miatt elrendelt útzár délig biztosan érvényben marad.
Vágólapra másolva!

Délig biztosan marad az útzár az M1-es autópályán Győrnél azon a szakaszon, amit az éjjel halálos közlekedési baleset miatt zártak le - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel. Az M1-es autópályán az országhatár felé haladó oldalon teljes az útzár, Budapest felé pedig csak egy sávot használhatnak a közlekedők a Győrt elkerülő szakaszon.

Az M1-es autópályán a 116-os kilométernél hajnalban felborult egy kamion, és a rakománya az útra szóródott. A kocsi a baleset során átszakította a két pályatestet elválasztó korlátot, kocsiszekrénye átsodródott a túloldalra, ahol belerohant egy személyautó. Utóbbi 24 éves vezetője a helyszínen, a kamionsofőr pedig kórházba szállítás közben meghalt, a teherautó utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A felborult, vasszerelvényeket szállító jármű rakományát át kell emelni egy másik kocsira, ami várhatóan három órát vesz igénybe - mondta Kocsis Tünde alezredes hétfőn reggel.