Negyedszer a Kossuth téren - Orbán-beszédek képekben

Választási nagygyűlést rendezett a Fidesz a Kossuth téren, amelynek fő szónoka Orbán Viktor miniszterelnök volt. A rendezvényen a műsorvezető a rendőrség adataira hivatkozva kétmillió résztvevőt köszöntött
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután tartotta meg ünnepi beszédét a Kossuth téren. Ez alkalomból összegyűjtöttük Orbán három, szimbolikus jelentőségű Kossuth téri beszédét első miniszterelnöki ciklusa óta. A képösszeállításért kattintson valamelyik fotóra!
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor 2002 áprilisában még miniszterelnökként beszélt a Kossuth téren pártja rendezvényén, azonban a Fidesz alig egy héttel a nagygyűlés után elvesztette az országgyűlési választásokat. Négy évvel később, 2006 októberében az őszödi beszéd kiszivárgása után, pártelnökként szólította a Fidesz-szimpatizánsokat a Kossuth térre. Újabb négy év múlva, idén májusban ismét miniszterelnökként tarthatott beszédet a Kossuth téren, miután letette hivatali esküjét és az országgyűlés beiktatta hivatalába a második Orbán-kormány tagjait.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd
Forrás: MTI/Kovács Tamás
Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]
Orbán 2002-ben, 2006-ban és 2010-ben a Kossuth téren. Kattintson a fotókra még több képért!