Halálos baleset történt az M7-esen

Vágólapra másolva!
Súlyos közlekedési baleset miatt lezárták az M7-es autópálya Nagykanizsa felé tartó oldalát Balatonlellénél csütörtök délelőtt - közölte a rendőrség. Az úton egy ukrán kisbusz ütközött egy kamionnal, a balesetben ketten meghaltak, és többen súlyosan megsérültek. Az utat 11 óra körül újra megnyitották.
Vágólapra másolva!

Két ember meghalt, hét megsérült az M7-es autópályán csütörtök reggel egy közúti balesetben - közölte a rendőrség. Az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán egy mikrobusz és kamion ütközött, a forgalmat egy ideig a 135-ös kilométer közelében a 7-es főútra terelték.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szerint az ukrán rendszámú mikrobusz az autópálya külső sávjában rohant egy magyar rendszámú pótkocsis kamionba. Az ütközésben egy 30 év körüli ukrán nő és egy hasonló korú férfi vesztette életét, a kisbusz további hét utasa, köztük egy másfél éves kisfiú súlyos, illetve könnyebb sérüléseket szenvedett. Valamennyi sérültet kórházba szállították.

A baleset helyszínelésére műszaki szakértőt és ügyészt is hívtak, az autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán, Balatonlelle környékén leterelték a forgalmat az M7-esről. A helyszínelés többórás útzár után még a délelőtt befejeződött, így 11 óra körül újra megindulhatott a forgalom.