Gázpisztollyal lőtt egy feldühödött autós Budapesten

gázpisztolyos támadás
Vágólapra másolva!
Egy közlekedési vitában egy férfi gáz-riasztópisztolyával rálőtt egy másik autósra Budapesten csütörtök este. A megtámadott autós könnyebb sérülést szenvedett, a lövést leadó férfit őrizetbe vették a rendőrök.
Vágólapra másolva!

Csütörtök kora este rendőrök vettek őrizetbe egy férfit a pesti rakparton, a Parlament közelében - jelentette az [origo] egyik épp arra járó munkatársa. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletén kérdésünkre közölték, hogy egy 42 éves férfit állítottak elő, aki egy közlekedési vitában rálőtt egy másik férfira gáz-riasztófegyverével.

Forrás: MTI
Ezzel a fegyverrel lőtt az autós

Fél hét körül a pesti rakpart Parlament és Lánchíd közötti szakaszán alakult ki közlekedési vita két autós között. Egyikük, egy Dunakeszin élő férfi a vitában elővette engedéllyel tartott gáz-riasztófegyverét, és rálőtt a másikra - mondta a sajtóóügyelet munkatársa, Kormos Endre, hozzátéve, hogy a 37 éves budaörsi férfi könnyű sérülést szenvedett. A gázpisztollyal lövő férfit a környéken tartózkodók tartóztatták fel a BRFK akciócsoportjának megérkezéséig - közölte Kormos Endre.