Negyvenöt kilót fogyott a börtönben Hagyó

Hagyó Miklós, az MSZP XII. kerületi szervezetének elnöke, korábbi szocialista főpolgármester-helyettes megérkezik a párt irodájába egy megbeszélésre
Vágólapra másolva!
Májusi letartóztatása óta 45 kilót fogyott Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes - írta a Bors. A lap szerint Hagyó a börtönben főleg kukoricás kenyeret és rizst eszik.
Vágólapra másolva!

45 kilót fogyott az elmúlt öt hónapban Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes - írta a Bors.

Hagyót a lap szerint a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézet nyolcadik emeletén tartják fogva, korábban itt őrizték Farkas Péter olimpiai bajnok birkózót is. Hagyó naponta háromszor étkezhet, kétszer meleg ételt, egyszer pedig hideg ételt kap. A Bors szerint Hagyó főleg kukoricás kenyeret és rizst fogyaszt.

A lap szerint Hagyó kórosan lefogyott, májusi letartóztatása óta 45 kilót fogyott. Hagyó ügyvédje a lap megkeresését ügyvédi titoktartásra hivatkozva hárította el.

Hagyót a többek között bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezeléssel és zsarolással gyanúsítják. A korábbi szocialista főpolgármester-helyettest május 26-án helyezték előzetes letartóztatásba, miután a választásokat követően megszűnt a mentelmi joga. Május 14-én gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.