Párizsival akarta igazolni magát egy boltban vizelő, ittas férfi

Vágólapra másolva!
Levizelte egy élelmiszerbolt polcát, leborogatta a termékeket, majd egy rúd párizsival igazolta magát a kiérkező rendőröknek egy férfi Ásotthalmon. A részeg férfi először megpróbált elfutni, de előállították, és eljárás indult ellene.
Vágólapra másolva!

Egy élelmiszerboltban vizelt, majd egy félkilós baromfi párizsival akarta magát igazolni a kiérkező rendőröknek egy nagyszénási férfi Ásotthalmon - közölte kedden a Csongrád megyei rendőrség.

Hétfő este az egyik ásotthalmi élelmiszerboltból kértek rendőri segítséget, mert egy erősen ittas állapotban lévő férfi az üzletben az egyik polcra vizelt, majd az ott lévő árut le is borogatta, mintegy 30 ezer forint kárt okozva. A helyszínre érkező rendőrök igazoltatni akarták a bolt előtt dülöngélő embert, de ő a személyi igazolványa helyett egy félkilós baromfi párizsit adott át a rendőröknek, majd el akart futni. Nem jutott messzire, elfogták és előállították.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse rongálás vétség miatt indított ellene büntetőeljárást, míg az eltulajdonított párizsi miatt tulajdon elleni szabálysértés miatt tettek feljelentést a rendőrök.