Kocsival és futva menekültek a rendőrök elől a tolvajok

Vágólapra másolva!
Előbb autóval, majd futva igyekezett elmenekülni a rendőrök elől hátrom fiatal. Kiderült, elloptak egy táskát ezért futottak.ajta.
Vágólapra másolva!

Kocsival, majd futva eredtek a rendőrök három tolvaj nyomába szerdán Székesfehérváron, akik egy ellopott kézitáska miatt igyekeztek eltűnni. Az egyik menekülőt egy parkban elkapták, két társát még keresik.

A kocsi Székesfehérváron, a Széchenyi utcában vágott a zöld lámpán áthaladó rendőrautó elé. A manőver miatt a rendőrautón kívül másoknak is hirtelen kellett fékezniük. A rendőrök felszólították a sofőrt, hogy álljon meg, de az gázt adott és megpróbált eltűnni a házak között. A menekülő autósoknak egy tolató jármű miatt kellett megállniuk. Az autóból hárman ugrottak ki és futásnak eredtek. A rendőrök utánuk eredtek, egyiküket néhány száz méterrel arrébb, egy parkban sikerült elfogniuk. Erősítés is érkezett, ők vették át a férfit.

Akkor derült ki, hogy a három férfi azért menekült, mert elloptak egy autóból egy női kézitáskát, amelyben több százezer forint, iratok és egyéb személyes holmik voltak. A táska végül nem lett meg, valószínűleg eldobták.

Az elfogott 21 éves fiatalról kiderült, hogy nyáron szabadult az előzetes letartóztatásból, egy hasonló lopás miatt vitték be korábban. Kihallgatása után őrizetbe vették, két társát pedig keresik. Egyikük 170 centiméter magas, rövid hajú, vékony testalkatú férfi, aki a meneküléskor farmert viselt. A harmadik gyanúsított ugyancsak rövid hajú, a személyleírás alapján farmer és csíkos pulóver volt r