Galamb miatt ütközött, meghalt egy motoros

Vágólapra másolva!
Több mint 140 baleset történt az országban péntek reggeltől a szombat reggeli órákig, hárman vesztették életüket. Egy motoros a fővárosban azért halt meg, mert egy nekirepülő galamb miatt oszlopnak ütközött.
Vágólapra másolva!

A Margit körúton haladt egy motoros szombat reggel, amikor egy galamb nekirepült. A motoros, miközben a madarat próbálta elhessegetni, oszlopnak ütközött. Súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt - tájékoztatta Csillag Melinda, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-t.

Az elmúlt 24 órában összesen 143 közlekedési baleset történt az ország útjain - derül ki az Országos Rendőr-főkapitányság összesítéséből. Hárman életüket vesztették, 7 karambol súlyos, 37 pedig könnyű sérüléssel végződött. Csaknem 100 olyan baleset történt, amelyben nem esett baja senkinek, csupán a járművekben keletkezett kár - jelentette a Független Hírügynökség.

A rendőrség arra is felhívta a figyelmet, hogy szombaton több autópályán is kell forgalomkorlátozásra számítani az útmunkálatok miatt. Ezért mindenkinek azt javasolják, hogy elindulás előtt tájékozódjon arról, mi várható arra, amerre mennie kell.