Megölte és feldarabolta bátyját egy nagymányoki férfi

Vágólapra másolva!
Feldarabolta testvérét egy nagymányoki férfi, a rendőrség későbbre ígér részleteket az ügyről. A helyszínelés jelenleg is tart.
Vágólapra másolva!

Megölte és feldarabolta testvérbátyját egy nagymányoki férfi - közölte a rendőrség pénteken. Farka Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megerősítette a teol.hu péntek reggeli értesülését, amely szerint a férfi napokkal ezelőtt megölte, majd különféle eszközökkel feldarabolta idősebb testvérét. A helyszínelés jelenleg is tart Nagymányokon.

A teol.hu azt írta, a testvérek ismerőse jelentette az esetet a rendőrségnek, miután a lakásban "nagyobb mennyiségű vérszennyeződést látott". A lap szerint a 19 éves gyanúsított és 30 éves testvére között a kapcsolat már régebben megromlott, hármasban éltek anyjukkal, aki jelenleg külföldön dolgozik. Mint írták, a gyanúsított - feltehetően kábítószeres befolyásoltság alatt az ágyban fekvő testvérét egy baltával fejbe vágta, majd feldarabolta, és a holttestet a pincében rejtette el.

A sajtóreferens szerint a rendőrök forró nyomon jutottak el az áldozat 19 éves öccséhez. A gyanúsítottat őrizetbe vették, a rendőrség kezdeményezte az emberöléssel gyanúsított férfi előzetes letartóztatását.

A gyilkosság pontos idejét egyelőre nem tudták megállapítani, de legalább egy nappal korábban történt - mondta Farkas Kinga. Az orvos szakértő szerint az áldozat halálát agyroncsolódás okozta.