Több ezer fénymásolt ajánlószelvényt találtak Szombathelyen

Vágólapra másolva!
Több ezer fénymásolt, 2006-os ajánlószelvényt juttattak el hétfő reggel a Fidesz szombathelyi irodájába egy szemeteszsákba csomagolva. Szintén fénymásolt kopogtatócédulákat találtak egy helyi internetes lap postaládájában is.
Vágólapra másolva!

A fénymásolt ajánlószelvények az Magyar Demokrata Fórum 2006-os és jelenlegi polgármesterjelöltje, Szabó Gábor nevére és a négy évvel ezelőtti MDF-es képviselőjelöltek nevére voltak kiállítva - közölte hétfőn Szakály Gábor, Szombathely fideszes önkormányzati képviselője. Szakály azt mondta, a Fidesz szombathelyi irodavezetője hétfőn bejelentést tett a rendőrségen és átadta a fénymásolt ajánlószelvényeket.

Gróf István, a helyi MDF elnöke hétfőn a megyei napilap internetes kiadásának, a Vasnepe.hu-nak az esettel kapcsolatban azt mondta: nem tartja elképzelhetetlennek a történetet, mert szerinte "sok rosszakarójuk van" a megyében.

A Vas megyei rendőr-főkapitányság hétfőn reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a rendőrség ismeretlen tettes ellen különleges személyes adattal való visszaélés gyanújával már nyomozást indított, mert egy szombathelyi internetes szerkesztőség postaládájába is találtak 2006-os, kitöltött, fénymásolt ajánlószelvényeket. A Vasnepe.hu hétfőn azt írta, a meg nem nevezett lap szerkesztőségébe eljutatott fénymásolt ajánlószelvények szintén az MDF képviselőjelöltjeinek nevére voltak kiállítva.