Gázpisztollyal lőttek meg két embert egy budapesti szórakozóhelyen

Vágólapra másolva!
Szombat hajnalban gázpisztollyal fejbe lőtt két embert egy férfi egy belvárosi szórakozóhelyen. A lövöldözőt és társát elfogta a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Két embert gázpisztollyal lőttek fejbe egy Szent István körúti szórakozóhelyen támadt verekedés közben a hétvégén - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn. A rendőrség beszámolója szerint a szórakozóhelyen szombaton hajnalban tört ki verekedés, miután egy 22 éves fiatalember és 26 éves társa valamin összeveszett egy társasággal.

Ezt követően verekedés kezdődött, mire az egyik férfi, a társa védelmében riasztó pisztollyal a másik társaság tagjai közül fejbe lőtt egy 21 éves fiatalembert. A meglőtt férfi társaságából valaki a védelmére kelt, ekkor újra kitört a verekedés. A fiatalember újra lőtt a riasztópisztollyal, ezúttal arra a 25 éves férfira, aki előzőleg a meglőtt társa védelmére kelt. Sérülésről a rendőrök nem kaptak információt.

A lövöldöző és társa elhagyta a szórakozóhelyet, a rendőrök vasárnap délben megtalálták és elfogták őket. Mindkét férfit őrizetbe vették.