Egy vevő ijesztett rá a rablóra egy pécsi boltban

Vágólapra másolva!
Gázpisztollyal próbált meg kirabolni egy rabló egy pécsi élelmiszerboltot. Nem csak a bevételt, hanem az egyik vevő pénztárcáját is el akarta venni, a vevő azonban ellenállt. A megijedt rabló elmenekült, hét percen belül elfogták.
Vágólapra másolva!

Egy gázpisztollyal próbált kirabolni egy férfi egy élelmiszerboltot Pécsen, de hét percen belül elfogták - közölte a rendőrség. Murai Ágnes, a pécsi rendőrkapitányság szóvivője szerint a maszkot viselő fegyveres rabló az egyik belvárosi üzletet támadta meg.

A dolgozó már elővette a pénzt, amikor a férfi a boltban tartózkodó vevők egyikének pénztárcáját is megpróbálta megszerezni. A vásárló azonban ellenállt, dulakodott a rablóval, aki látva, hogy nem jár sikerrel, elmenekült a helyszínről.

A bolt alkalmazottja riasztotta a biztonsági szolgálatot, amelynek munkatársa, egy szolgálaton kívüli rendőr a személyleírás alapján a városközpontban hét percen belül elfogta a rablót, és átadta a helyszínre érkező kollégáinak. Rablás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a férfi ellen.