Budapesten támadt tanárára egy francia diákcsoport

Vágólapra másolva!
Egy francia diákcsoport hétfő este Budapesten megverte a tanárát. A diákok állítólag azért verték meg a férfit, mert pedofil képeket találtak a mobiltelefonján. A diákokat előállították, a tanárt kórházba vitték.
Vágólapra másolva!

Három francia diák - egy diákcsoport tagjai - verték meg tanárukat hétfőn este Budapesten, az Erzsébet híd Budai hídfője közelében. A Független Hírügynökség szerint a diákok azért verték meg a férfit, mert pedofil képeket találtak a mobiltelefonján. A rendőrség a fiatalokat a Francia Nagykövetség egy munkatárásának jelenlétében, gyanúsítottként hallgatta ki, garázdaság miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden azt közölte, hogy az I. Kerületi Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés arról, hogy a Döbrentei téren egy férfit több fiatal bántalmaz. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy francia diákcsoport három tagja verte meg a kísérő tanárukat. a tanár könnyebben megsérült. A három francia fiút előállították, kihallgatásuk után elengedték őket. A tanárt kórházba vitték, ellátása után ő is távozhatott.