Vizsgálják a nyomozók a lelőtt rendőr számítógépét

Vágólapra másolva!
Telefonokon, az áldozat számítógépén próbálnak valamilyen nyomra bukkanni a múlt heti rendőrgyilkosság nyomozói, ami megmagyarázhatná a gyilkos indítékát - írja a Blikk. A rendőrök a lap szerint továbbra sem zárták ki, hogy magánéleti vita áll a rendőrgyilkosság hátterében.
Vágólapra másolva!

A múlt szerdán Alsóörsön lelőtt rendőr számítógépét is vizsgálják azok a nyomozók, akik azt próbálják kideríteni, hogy volt-e kapcsolat a rendőr és feltételezett támadója között - írja a Blikk meg nem nevezett forrásra hivatkozva. A Blikk szerint telefonokat is megvizsgálnak majd az igazságügyi szakértők. A lap azt állítja, az ügy egyik nyomozójától úgy tudják, a rendőrség továbbra sem zárta ki, hogy szerelmi ügy vezetett a rendőr meggyilkolásához, az indíték azonban továbbra sem világos.

A rendőrt múlt héten keddről szerdára virradóra lőtték agyon, miközben egy autót igazoltatott Alsóörsön. A támadásban meghalt az igazoltatott autó egyik utasa is. A feltételezett elkövető, egy svájci-magyar férfi holttestét szerdán találták meg a rendőrök, ő feltehetően öngyilkos lett.

Bár a lelőtt rendőr szolgálatteljesítés közben halt meg, a rendőrség nem nyilvánította hősi halottá. Ennek okáról itt olvashat.