RTL Klub: Egy biztonsági őr ölhetett a falunapon

Vágólapra másolva!
Egy biztonsági őr verhetett halálra egy 36 éves férfit vasárnapra virradó éjjel a szentlőrinckátai falunapon az RTL Klub szerint. A rendőrség kőrözést adott ki a biztonsági őr ellen.
Vágólapra másolva!

Egy szóváltás után halálra vertek egy 36 éves helyi lakost a szentlőrinckátai falunapon, a rendőrség kőrözést adott ki az ellen a férfi ellen, aki feltehetően összefüggésbe hozható az esettel - számolt be az RTL Klub híradója.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese megerősítette a csatorna információit és azt mondta, hogy az eset még vasárnapra virradó éjjel történt a helyi általános iskolánál. Egy szóváltást követően bántalmazták a férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség szerint az esettel összefüggésbe hozható egy 35 éves soltvadkerti férfi, V. Tibor Zoltán, aki a rendezvényen biztonsági őrként dolgozott. "Mivel a rendőrség egyelőre nem találja, ellene kőrözést adtak ki" - mondta a szóvivő. A PMRFK ismeretlen tettes ellen nyomoz halált okozó testi sértés megalapozott gyanújával.

A RTL Kulb úgy tudja, hogy a 36 éves férfi családja sem látta pontosan, hogyan történt a tragédia. Édesanyja szerint a szomszéd asztalnál összeesett egy lány, a fia pedig odament, hogy segítsen. Utána tört ki a verekedés a falunapon. Az RTL Híradónak nem akartak nyilatkozni annál a cégnél, amelytől a biztonsági őröket küldték a falunapra. Az elhunyt férfi után egy egyéves gyermek maradt árván.