Halott csecsemőt találtak a rendőrök egy nyírségi faluban

Vágólapra másolva!
Egy csecsemő holtestére bukkantak egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluban a rendőrök. A rendőrök a helyiek bejelentésére végeztek helyszíni szemlét egy nő lakásán, aki néhány napja még a kilencedik gyerekével volt terhes. A környezetének az tűnt fel, hogy laposabb lett a hasa, de a gyereket nem látták. A rendőrök az árnyékszékben találták meg a magzatot.
Vágólapra másolva!

A rendőrséghez hétfőn érkezett a bejelentés a Nyíregyházától negyven kilométerre lévő Laskod polgármesteri hivatalából, ahol a dolgozóknak feltűnt, hogy egy 38 éves, helybéli, 8 gyermekét egyedül nevelő nőnek - aki kilencedik gyerekét várta - egyszer csak láthatóan kisebb lett a hasa, azonban a gyermek megszületéséről nem értesültek.

A rendőrség által kezdeményezett orvosi vizsgálat alátámasztotta, hogy a nő, az elmúlt hetekben szült - közölte kedden a megyei rendőrség szóvivője. A rendőrség helyszíni szemlét tartott a nő lakásán, ahol az udvari árnyékszékben egy magzatot találtak. Egyelőre nem tudni, életképesen jött-e világra a baba, és azt sem, történt-e bűncselekmény. Ezt az igazságügyi orvosszakértő fogja megállapítani.

Az ügyben a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés miatt indított nyomozást, azonban gyanúsított még nincs.