Két autót keres a rendőrség a négy halottal járó somogyi baleset miatt

Vágólapra másolva!
Két autó utasait keresi a rendőrség a hétfő reggel a 67-es úton Somogyaszalónál történt baleset miatt. A karambolban négy ember vesztette életét. A rendőrök azoknak az autóknak az utasait keresik, akik látták a balesetet, de tovább hajtottak.
Vágólapra másolva!

Négy ember halt meg hétfő reggel, ahol egy kocsi átsodródott a szemközti sávba, Hárman a helyszínen hunytak el, a vétkes autó vezetője kórházba szállítás közben vesztette életét.

Már négy halálos áldozata van a 67-es úton Somogyaszalónál történt hétfő reggeli karambolnak. A balesetben hárman a helyszínen vesztették életüket, egy sérült pedig kórházba szállítás közben hunyt el.

A baleset előtt az egyik autó félig lesodródott az útról, majd amikor a sofőr visszarántotta a kormányt, átsodródott a szemközit sávba. Itt egy szabályosan közeledő autó vezetője már nem tudott kitérni, és oldalról beleütközött. A vétkes sofőr három utasa azonnal meghalt, a sofőrt a kaposvári kórházba vitték, de útközben ő is elhunyt.

A vétlen autóban utazó idős házaspár és a fiuk közül egy ember sérült meg súlyosan, a másik utas állapotáról nem érkeztek pontos információk. A rendőrség szemtanúkat is keres: annak a két autónak az utasait, akik az útról lesodródó jármű mögött haladtak, de nem álltak meg a karambol láttán.

A baleset helyszínén a vártnál tovább tart a vizsgálat és a műszaki mentés, ezért a forgalom várhatóan csak valamikor 10 óra után áll helyre. Addig az autósokat Igal felé, a Kaposvár és Szántód közötti útra terelik.