Budapest megtartása az MSZP egyik fő célja Szanyi szerint

Vágólapra másolva!
Tarlós István budapesti győzelmének megakadályozását nevezte a szocialista párt egyik legfontosabb céljának Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke, aki szerint az a cél, hogy jobb eredményt érjenek el a tavaszinál. Az ellenzéki párt a települések felében állít saját jelölteket.
Vágólapra másolva!

A Magyar Szocialista Párt a települések több mint felében, legalább 1600 helyen állít majd jelölteket az őszi önkormányzati választásokon - mondta Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke pénteken Nyíregyházán, egy regionális választási felkészítő fórumon.

Az ellenzéki párt Szanyi szerint hármas céllal vág neki az ajánlószelvények gyűjtésével, augusztus 14-én induló kampánynak. A legfontosabb, hogy az MSZP sokkal jobb eredményt érjen el annál, amit a tavaszi országgyűlési választásokon produkált - mondta Szanyi.

A képviselő szerint nagyon fontos számukra az is, hogy "Budapest ne essen el", vagyis megakadályozzák a fideszes Tarlós István főpolgármesteri tisztségbe kerülését, illetve elősegítsék a minél szélesebb szövetségi együttműködések kialakulását - ahogy fogalmazott - "a demokratikus oldalon".