Tömegverekedés tört ki Salgótarjánban

Vágólapra másolva!
Bottal, seprűnyéllel, lapáttal, baltával esett egymásnak vagy 30 ember szombat este egy salgótarjáni kocsma előtt. Két család veszett össze egymással a rendőrség szerint. Többen könnyebben megsérültek, egy embert kórházba vittek.
Vágólapra másolva!

Tömegverekedés tört ki szombat este a salgótarjáni Forgách-telepen egy italbolt előtt. Többen könnyebb sérüléseket szenvedtek, egyiküket kórházba szállították megfigyelésre. A Nógrád megyei rendőrség szerint az egész este fél nyolckor kezdődött, amikor többen összeszólalkoztak, majd összeverekedtek a kocsma előtt. A rendőrök több embert előállítottak.

A kocsma előtt még egy órával a verekedés után is három rendőrautó állt, a rendőrök a telepen összesereglett embereket kérdezték ki. Szemtanúk szerint a tömegverekedésben körülbelül harmincan estek egymásnak, néhányan botokkal, baltával felszerelkezve. Az ellenfelek lapátot és seprűnyelet is bevetettek a verekedésben.

A megyei rendőrség vasárnap azt közölte, két család verekedett össze. Négy ember ellen indítottak eljárást, felfegyverkezve elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt.