Egymilliót ad a rendőrség a szír férfi gyilkosáért

Vágólapra másolva!
Egymillió forintos díjat ajánlott fel a BRFK a március közepén meggyilkolt szír férfi gyilkosáért. A férfit autójában lőtték le a nylít utcán, amikor a piros lámpánál várakozott, a gyilkos az áldozat táskájával elmenekült.
Vágólapra másolva!

Egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a budapesti rendőrfőkapitány annak, aki érdemi információval rendelkezik annak a szír férfinak a gyilkosáról, akit március közepén lőttek le XVI. kerületben, miközben a piros lámpánál várakozott - közölte a BRFK.

A szír állampolgárságú, középkorú férfit március 17-én reggel, a XVI. kerületi Csömöri út és Rózsa utca kereszteződésében támadták meg, amikor a piros lámpánál várakozott. Az autót több lövés is érte, ezek közül az egyik az áldozat fejét találta el. A támadó ezután kivette a kocsiból az áldozat táskáját, és gyalog menekült el a Csömöri út felé. Az 52 éves férfi azonnal meghalt.

Az áldozat nem volt ismeretlen a rendőrség előtt. A férfi 2006-ban egy önbíráskodási ügy gyanúsítottja volt, 2007-ben pedig megtámadták.

A gyilkosért feljaánlott összeget az kaphatja meg, aki pontos adatokkal tud szolgálni a gyilkos személyével kapcsolatban.

A rendőrség egy másik ügyben, a Neptun utcában történt gyilkosság kapcsán is díjat ajánlott fel. Az idős asszonyt március 7-e és 11-e között, lakásában ölték meg. A nyomravezető szintén egymillió forintot kaphat.