Vágólapra másolva!
Megszűnt az a hatalmas dugó, amit egy reggeli hármas baleset okozott Budapest belvárosában. A Fővinform szerint már mindenhol jól lehet közlekedni, egyedül Budán, az Október 23. tér környékén van torlódás egy múlt heti csőtörés miatt.
Vágólapra másolva!

Három autó karambolozott kedden reggel Budapesten az V. kerületi Kossuth Lajos utca és Városház utca kereszteződésénél, Ferenciek tere közelében. A Független Hírügynökség értesülése szerint az egyik autó felborult, hárman megsérültek. A járművek a hat sávból előbb ötöt foglaltak el, az egyik roncsot azonban félrehúzták, hogy legalább a BKV buszok forgalma biztosítva legyen mindkét irányban. A helyzetet rontotta, hogy az egyik 173E csuklós busz véletlen nekiütközött az egyik karambolban megsérült autónak, ezért egy ideig teljes útzár volt az Erzsébet híd és az Astoria között.

A baleset miatt egy ideig teljes útzár volt a Kossuth Lajos utcában, az egész belvárosban hatalmas dugó alakult ki. Fél egyre helyreállt a rend, minden út jól járható a fővárosban - közölte a Fővinform ügyeletese az [origo]-val. Egyedül Budán kell lassú forgalomra számítani: az Október 23-a téren a múlt héten csőtörés volt, emiatt még mindig forgalomkorlátozásra kell számítani. A Budaörsi úton, a Nagyszőlős utcában és a Bocskai úton lassú a forgalom a Petőfi híd irányába - mondta Fővinform.

Forrás: MTI