Előzetesbe helyezték a rendőrök útzárját áttörő autósokat

Vágólapra másolva!
Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték azt a két férfit, akiket még csütörtökön fogtak el, miután autóval próbáltak elmenekülni a rendőrök elől. Harmadik társukat még mindig keresik.
Vágólapra másolva!

Előzetes letartóztatásba helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a két férfit, akik csütörtökön autóval próbáltak elmenekülni az őket igazoltatni akaró rendőrök elől és menekülés közben több autót megrongáltak, illetve áttörték a rendőrségi útzárat is.

Az autós üldözés azután kezdődött, hogy a rendőrök csütörtökön délután a XIX. kerületi Vak Bottyán utcában meg akartak állítani egy terepjárót, mert információik szerint lopott volt. A sofőr azonban gázt adott. A rendőrök lövéseket is leadtak a menekülő kocsira.

A kocsit néhány utcával messzebb találták meg, akkor már üresen, a három utas gyalog menekült. Egyiküket a közelben fogták el polgárőrök segítségével. Néhány órával később a rendőrök elfogták a terepjáró másik utasát is. Harmadik társukat - Duka Leventét - még keresik, ellene országos elfogatóparancsot adtak ki.