A Critical Mass miatt forgalomkorlátozások lesznek szombaton

Vágólapra másolva!
A szombati Critical Mass miatt forgalomkorlátozások várhatóak a fővárosban. A kerékpáros felvonulás miatt 15.00 és 17.30 óra között nem lehet autóval közlekedni az Erzsébet híd Pestre vezető oldalán, a Lánchidat pedig teljesen lezárják
Vágólapra másolva!

Kerékpáros felvonulást tartanak szombaton Budapesten, ezért a szervezők azt tanácsolják az autósoknak, hogy szombat délután kerüljék el a belvárost.

A Critical Mass szombaton 15 órakor indul a Roosevelt térről a Lánchídon át, a rendezvény miatt 15.00 és 17.30 óra között nem lehet autóval közlekedni az Erzsébet híd Pestre vezető oldalán, a Lánchidat pedig teljesen lezárják - közölték a szervezők.

A felvonulás ideje alatt a főbb útvonalak közül nem lehet közlekedni vagy csak rendkívül lassan lehet majd haladni Pesten az Andrássy úton, az alsó rakparton, a Teréz körúton, a Szent István körúton, Budán pedig a felső rakparton, a Fő utcában, az Attila úton, a Krisztina körúton és a Hegyalja úton. Torlódás várható a Hősök terén, az Erzsébet körúton, a Szabadság hídon és a Petőfi hídon is.