Bányákban használt robbanószerrel ölte meg magát a pécsi férfi

Vágólapra másolva!
Többször megszúrta élettársát, majd bányákban használt robbanószerrel ölte meg magát egy pécsi férfi. A szomszédok szerint az összeszurkált nő 12 éves kislánya végignézte az egészet, ő próbált segítségért kiabálni az ablakból.
Vágólapra másolva!

Bányákban használatos robbanószerrel robbanta fel magát egy 56 éves férfi csütörtök este egy pécsi kertvárosi panellakásban, miután többször megszúrta élettársát - többek között ezt állapították meg a tűzszerészek, a nyomszakértők és a bűnügyi orvos a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint.

A nyomozás első adatai alapján egy családi veszekedés fajult el, az 56 éves férfi "idegességében több késszúrással megszúrta az élettársát". A harmincnégy éves nő összerogyott, a 12 éves kislánya nyitott rájuk. A férfi közben robbanószert tett a feje alá, elektromos gyutaccsal hozta működésbe, így robbantotta fel magát. Az anyát életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, az orvosok megműtötték, ha állapota engedi, még pénteken kihallgatják - közölte a rendőrség.

A nyomozók már több tanút kihallgattak, köztük a 12 éves lányt, aki végignézte a tragédiát.

A Bama.hu című helyi online lapnak a szomszédok azt mondták, hogy a kislány az ablakon kikiabálva kért segítséget. A robbanás zajára több szomszéd is bement a lakásba, mint mondták, borzalmas látvány fogadta őket. Arról is beszámoltak, hogy a pár sokat veszekedett, többször is hallották, hogy kiabálnak egymással.