Hamis borotvákat foglalt le a nagykanizsai rendőrség

Vágólapra másolva!
Hamis borotvákat árult két férfi egy nagykanizsai parkolóban, akik márkás áruként próbálták eladni a több mint száz csomag terméket. Az árusokat a rendőrség előállította, a borotvákat lefoglalták.
Vágólapra másolva!

Áru hamis megjelölése miatt indított büntetőeljárást a rendőrség két, borotvapengét árusító férfi ellen Nagykanizsán - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken. A rendőrök szerint a két árus csütörtökön egy nagykanizsai üzlet parkolójában szólítgatott le járókelőket, és "márkás" borotvapengét kínáltak megvételre. A rendőrök állampolgári bejelentés nyomán mentek a helyszínre, ahol megállapították, hogy csak a borotvapengék csomagolásán látható márkajelzés, a terméken nem.

Az áru kétes eredetére utalt az is, hogy az eredeti, márkás borotván lévő géltartalmú csík helyén műanyagcsík volt. A férfiakat a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra állították elő. Ellenük áru hamis megjelölése bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a náluk lévő több mint 180 csomag borotvát lefoglalták.