Vágólapra másolva!
Nem fizette a kocsija részleteit, majd a megyei rendőr-főkapitányság előtt parkolt le az ügy miatt körözött autóval Szepessy Zsolt, Monok polgármestere. A nyomozók előállították, sikkasztás gyanúja miatt folyik ellene eljárás.
Vágólapra másolva!

Jelentős értékre elkövetett sikkasztás gyanúja miatt nyomoz a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Szepessy Zsolt monoki polgármester ellen, akit szerdán előállítottak. A rendőrségi közleményben csak az Sz. Zs. monogram szerepel, illetve hogy egy 41 éves monoki férfiról van szó, de a Független Hírügynökség szerint ő azonos a polgármesterrel. A monoki községházán ezt nem tudták megerősíteni, Szepessy mobilja pedig ki van kapcsolva.

A rendőrség közleménye szerint a gyanúsított nem fizette lízingelt autójának részleteit, ezért a cég vele szerződést bontott. A férfi azonban a felszólítás ellenére sem adta vissza a kocsit. Emiatt a rendőrség kedden elrendelte a jármű körözését. Az autót szerdán a megyei rendőr-főkapitányság épülete előtt találták meg. A polgármester szerdán a főkapitányság épületében tartózkodott, autójával pedig a főbejárat előtt - egyébként tiltott helyen - parkolt. A főkapitányság nyomozói előállították, gyanúsítotti kihallgatását megkezdték, a járművet lefoglalták.

Szepessy Zsolt azzal vált országosan ismertté, hogy az általa vezetett Monokon közmunka végzéséhez kötötte a segélyek kifizetését. Később bevezette az úgynevezett szociális kártyát, amellyel csak a kijelölt helyen és csak élelmiszert és vegyi árut vásárolhatnak a segélyezettek. A saját maga által alapított Összefogás Párt jelöltjeként indult az országgyűlési választásokon is a Borsod megyei 11. választókerületben. Végül 1223 szavazatot kapott, vagyis 4,3 százalékos eredménnyel a negyedik helyen végzett.