Mesterházy a Facebookon lelkendezett a kampányról

Vágólapra másolva!
Erőt adott Mesterházy Attilának a választási kampány, mert látta, hogy a baloldalnak is van lelkesítő ereje - írta az MSZP kormányfő-jelöltje a Facebook közösségi portálon péntek este. Írt az új, modern baloldal felépítéséről is, végül egy "hajrá MSZP"-vel búcsúzott a kampánytól.
Vágólapra másolva!

Mesterházy Attila a Facebook közösségi portálon zárta kampányát péntek este. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje azt írta: az első forduló előtti választási kampánykörútjának legnagyobb tapasztalata az, hogy a magyar baloldalnak van lelkesítő ereje, és sokkal többen vannak, mint azt bárki gondolná.

Kijelentette, hogy az MSZP szavazóinak elszántsága és hite a nehéz pillanatokban is erőt adott neki. "Velük együtt fel tudunk építeni egy új baloldalt, amely a következő 20 év legsikeresebb pártjává teszi az MSZP-t" - írta.

Mesterházy Attila szerint a választások után mindenkinek, akinek számít a közös jövő, helye van az MSZP csapatában. Az új baloldal legfontosabb feladatának nevezte egy modern, gyarapodó, békés és egységes nemzet megteremtését. "Csináljuk meg újra együtt!! Éljen Magyarország, hajrá MSZP!" - zárta üzenetét a szocialista miniszterelnök-jelölt.