Kielégitő az állapota a kórházba került Dragon Pálnak

Vágólapra másolva!
Több, egymást követő infarktus miatt súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba Dragon Pált, az MDF országgyűlési képviselőjét pénteken. A párt este közölte, hogy a politikus állapota estére sokat javult a kezelés miatt.
Vágólapra másolva!

Súlyos, életveszélyes állapotban kezelik egy kórházban Dragon Pált, az MDF Pest megyei szervezetének elnökét, a párt országgyűlési képviselőjét - tudta meg a politikus közvetlen környezetéből pénteken az MTI. Dragon Pál több, egymást követő infarktus miatt került kórházba, jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Állapota az első hírek szerint kritikus volt.

Dragon Pál "egészségi állapota kielégítő, a kórházi kezelés során sokat javult" - közölte péntek este az MDF sajtóosztálya. A közleményben a párt megköszönte "az érdeklődés és a szeretet megannyi őszinte jelzését", és reményét fejezte ki, hogy a politikus mihamarabb felépül.

A 64 éves ügyvéd-politikus a szentendrei képviselő-testület tagja, valamint egyike a 11. számú egyéni választókerületben az április 11-i országgyűlési választáson induló jelölteknek.